Hjem - Lions Karup

Kræmmer ved Å-Marked

Karup Å-marked indbyder jer til at være kræmmer på markedet i 2019

Vi har plads til ca. 50 kræmmere + ca. 20 små pladser til bagagerumssalg.
Vi beder jer venligst tilmelde jer i god tid, så vi kan få reserveret en plads – der kan frit afbestilles indtil den 15. maj.
Jeres bestilling bliver først registreret, når vi har modtaget en bestillingsseddel i udfyldt stand (rekvireres på nedenstående mail) - også selv om vi evt. har givet tilsagn om plads pr. telefon.
Vi sender efterfølgende en ordrebekræftelse på jeres bestilling.
Standene har alle en dybde på 6 meter, men der er mulighed for at bestille ekstra dybde på 7 eller 8 meter, såfremt vi kan finde plads til det.
De små stande til bagagerumsmarked er på 3 x 4 m, men uden strøm.
Priser:

100 kr. pr. meter facade med 6-8 m dybde.
100 kr. i tillæg for hjørnegrund
150 kr. i tillæg for strøm (ikke bagagerumspladser)
200 kr. for bagagerumsplads 3 x 4 meter
Vi gør opmærksom på, der ikke må sælges:

Levende dyr, neonpandebånd, følehorn med lamper eller andre lysende og/eller blinkende effekter, samt forskellige slags plastiklegetøj som hamre, køller m.v. Der må heller ikke sælges flæskesvær, slik, pølser, is og lign. samt kopier af mærkevaretøj, musikbånd, CD etc.
Til gengæld må der godt sælges varer som frugt/grønt, ost og spegepølser, der ikke fortæres på pladsen.

Tilmelding eller spørgsmål kan rettes til:

Ole V. Sørensen
Mail: olebente ved fiberpost prik dk
Mobil: +4521622392